RESULTATEN

Maart is traditioneel de maand van de teamkampioenschappen. Na onze beloften, junioren en senioren, die begin maart het beste van zichzelf gegeven hebben en met SUCCES, mochten onze mini's het laatste teamkampioenschap van deze periode op zich nemen !

Het was tijd voor actie met onze mini's.

Zondag 17 maart toonden zij hun springkunsten tijdens het teamkampioenschap voor mini's!

Verslagje door coach Lynn

We kwamen al heel vroeg aan om al de lange haren van onze springers in te vlechten. Wanneer we hiermee klaar waren, konden we vol goede moed beginnen met de opwarming.

Tijdens de opwarming was er nog maar weinig te merken van stress, maar tijdens de speed en de dubbels zagen we toch al enkele missers... Was de stress dan toch aanwezig? Eens ze goed begonnen waren, waren sommige onder ons niet meer te stoppen.

Zo sprong Ine wel liefst 83 dubbels en Joke 82 dubbels! De senioren kunnen hier nog iets van leren ;)

Na de speed en de dubbels kregen enkele van de mini's geen tijd om te rusten. Ze moesten zich direct beginnen voorbereiden op hun oefeningen. Dit zorgde er natuurlijk niet voor dat ze hierdoor minder goed gingen springen, integendeel zelfs!

Alle mini's deden zo goed hun best dat er knappe resultaten werden behaald. Zo behaalde de ploeg van Ine en Joke een gouden medaille. Twee andere ploegjes werden knap 4de, maar ook de andere teams stonden telkens in de top 10! Proficiat aan iedereen.

Natuurlijk konden de mini's niet zonder al onze trouwe supporters en de zelf gemaakte supportersvlag!

Dank u wel supportersclub!!!


Volgende springers waren van de partij:

Eva Apers Kaat Cornelis Julie Swennen Liene Van Trier
Jolien Bogaert Alex Engelbeens Ine Van Geel Mila Verlendens
San Braet Thaly Hoskens Joke Van Landeghem  
Xanne Brys Emma Moyson Linde Van Tente