Resultaten

Selectiemasters 15+ - Kontich (jongens laatste blz.)

Selectiemasters 15+ - Deinze (jongens laatste blz.)

Beloftenmasters - Kontich

Beloftenmasters - Deinze

Eindstand Selectiemasters 2011 15+: jongens (39 deelnemers) en meisjes (271 deelnemers)

Eindstand Beloftenmasters 2011: jongens (30 deelnemers) en meisjes (218 deelnemers)

Voor je plaats in de nationale ranking kijk je snel even bij de eindstand. Zo kan je zien op welke plaats je bent geëindigd van alle deelnemers van gans Vlaanderen aan de selectiemasters 2011!

Verslag

Een kort verslag over de Selectiemasters te Kontich...


100 deelnemers in de categorie 15+ meisjes. RSC Rivierenhof waagde zijn kans hiertussen met 7 meisjes en allen deden ze het goed.

Al onze springers eindigden binnen de top 50 van de competitie van die dag. Nog straffer zelfs: ze eindigden allen binnen de top 36 van de dag. Jozefien Leloup eindigde 50ste, maar vanwege een lang aanslepende blessure liet ze verstek gaan voor de 3min. Tijdens de 30s en freestyle stond ze er wel en zo eindigde ze op een 50ste plaats. Als ze de 3 min. had kunnen meelopen had ze zeker ook in die top 36 geëindigd, dus knap gedaan van de meisjes!

Laura Peelman brak bijna haar 30s record, maar er is nog marge, dus bij het volgende kampioenschap is dit een feit en verpulverde haar 3 min. record tot haar eigen verbazing. => 36ste plaats!

Charlotte Lemmens beet de spits af voor RSC Rivierenhof met de speed en freestyles en dat in haar allereerste Masters. Ze sprong behoorlijk, ze had naar eigen zeggen geen superdag, maar de 35ste plaats en de wedstrijdervaring is toch binnen.

Ashley Noterman wist te jury te verleiden met 3x een vinger in de lucht bij het begin van haar freestyle. Blijven doorzetten en de freestyle niet vergeten, dat was het doel :-p. Haar 30s waren gewoon, want ze had gemist, maar dan nog liep ze 86 en scoorde ze goed op dit onderdeel!!! => 20ste plaats!

Xenia Meerschaert sprong over gans de lijn goed. Ze had een belangrijke uitdaging voor ogen, niet onderdoen voor de kleine zus in de 3 min, dus vertrok ze als een pijl uit een boog bij dit onderdeel. Het resultaat loont want ze breekt haar persoonlijk record, de magische grens van de 400 en ze had meer als de zus. Missie geslaagd! => 18de plaats!

Charlotte Maegh zorgde voor de verassing. De freestyle zal wel goed gaan, maar hoe zal de speed lukken, want die armen verkrampen soms... Charlotte transformeerde zich tot een speedgodin en brak haar 2 speedrecords....ik bedoel VERPULVERT haar records! 84 en 411 (ongezien als je max. 495 was). Na die knappe freestyle eindigt ze dan ook op een 7de plaats!

Natasja Govaerts kwam, sprong en overwon. Ze was zenuwachtig en dat was goed. 95 en 462, inderdaad, gigantisch hoge scores die de concurrentie direct wegblies. Bij de freestyle waren er nog wat kleine foutjes, maar binnen een maand zijn die allemaal weggewerkt. Dit resulteert in een verdiende 1ste plaats.

Uiteraard waren er ook 4 jongens die van de partij waren.

Kristof Laenen, Manuel Troost, Fabian Troost en Pieter Himpe