Zondag 20 maart was het de beurt aan de meisjesteams om hun kunnen aan de rest van België te tonen op het BK in Bierbeek.

Ook hier bemachtigde onze club een ereplaats bij de junioren


Het beloofde op voorhand een stressvolle dag te worden. De 10 beste teams van junioren en senioren meisjes streden niet alleen om de Belgische titel, maar de beste 5 teams konden zich selecteren voor het EK in Hongarije.
Er stond die dag dus veel op het spel.

Onze club werd vertegenwoordigd door een junioren en seniorenteam.

De junioren gaven er meteen een lap op met enkele knappe freestyles en weinig fouten. Na een mindere DD4 was het bang afwachten op de uitslag. Toch verbaasden ze vriend en vijand met een bronzen medaille !!! Een selectie voor het EK zat er helaas niet in omdat voor deze selectie de junioren en senioren samen worden beoordeeld.

Maar toch een schitterende en zeer verdiende prestatie! Dat ziet er veelbelovend uit voor de toekomst!

Bij de senioren waren de goden hun minder gunstig gezind. Hier en daar wat foutjes door stress en gewoon brute pech leiden tot een 10de plaats voor ons meisjesteam. De teleurstelling was groot na hun intensieve voorbereiding, maar kop op meisjes, volgend jaar staan jullie er zeker weer en is er terug een kans om te laten zien wat jullie waard zijn!

Nogmaals bedankt aan alle supporters voor jullie steun en aanmoedigingen door dik en dun!