LET OP!!!

NIEUWE WEBSITE = http://www.rscrivierenhof.be

 

Wil je graag meer info over onze demoteams.

Stuur dan even een mailtje naar demo@rsc-rivierenhof.be of contacteer Charis Verrept: 0494/10 82 36

Vanaf zondag vertrekken we richting Esbjerg op uitnodiging van de DGI (Danish Gymnastics and Sports Associatons) en het NDPT (National Danish Performance Team).

Ze organiseren van 4 - 7 juli het 4-jaarlijks groots festival "Landsstaevne 2013" (Festival of Sports & Culture) dat elke 4 jaar in een andere gaststad wordt georganiseerd. In 2009 waren we in Holbaeck ook al van de partij en nu in 2013 zal het festival neerstrijken in Esbjerg.
Dit festival is het grootste sportevenement met shows, workshops & tornooien in 22 verschillende sporttakken. Het aantal festivaldeelnemers zal rond de 24.000 schommelen die samenkomen op dit event waar het draait om sport, het sociale aspect: samenhorigheid en plezier. Er is een openingsceremonie waar al deze deelnemers aan meedoen, er is een galashow waar een kleine 4000 Deense studenten in optreden (je kan het vergelijken met een mini openingsceremonie en show van een WK of EK voetbal. (http://www.isca-web.org/english/events/dgidanishfestivalofsportsandculture2009)
 
 

Enkele maanden geleden besloot ons demoteam om deel te nemen aan een Antwerpse talentenjacht 'A-Talent'. Deze talentenjacht werd georganiseerd in samenwerking met de Antwerp Giants en Precura Topvolley Antwerpen.

We moesten bij elk van de organiserende clubs zorgen voor entertainment voor de fans en dit deden wij met ons talent => springen! Begin maart mochten we al aan de slag in de Arenahal bij Precura met 4 shows en nu was het tijd voor onze Antwerpse Sporttempel. We trokken naar het heilige beton van de Lotto-Arena tijdens de playoff kwartfinale Antwerp Giants - Okapi Aalstar.

2 acts, 16 skippers en veeeeel supporters (we zijn eerlijk, ze kwamen niet allemaal exclusief voor ons ;-) vormden het concept voor deze avond. Het was niet enkel voor ons een belangrijke avond, je treedt immers niet elke dag op in de Lotto-Arena, maar indien de Giants verloren lagen ze uit de playoffs en betekende dit het einde van dit seizoen en de belgische competitie. Een ontspannende toets tijdens deze geladen wedstrijd was dus wel de opdracht!

Wij hadden uiteraard onze "Die hard - supporterskern" bij waaronder onze nieuwste lid, burgermeester Bart De Wever die op de 1ste rij zat bij onze demo's. De voorbije weken...

2012 was een topjaar voor onze club. RSC Rivierenhof heeft een schitterend seizoen achter de rug en nu is het tijd geworden om hier even op terug te blikken. Omwille van deze knalprestaties worden onze skippers dan ook uitgenodigd als laureaten (en gehuldigd) op zaterdag 16 maart tijdens de jaarlijkse sportlaureatenviering van Deurne.

Vorig jaar wonnen we tijdens dit Sportgala nog de Sporttrofee voor beste club, en we hebben deze titel met verven mogen dragen. We stonden als beste club van Deurne een gans jaar in the picture en we hebben ons laten zien. Niet enkel met tal van demonstraties op verschillende evenementen, maar ook met onze resultaten en medailles, waar het uiteindelijk in de competitie toch om draait, tijdens het voorbije WK, EK en BK.

Onze 5de wereldtitel van ons A-demoteam en 13de nationale titel (met de foutloze demonstratie tijdens de selectiewedstrijd) zijn maar enkele momenten die in ons geheugen staan gegrift, maar dankzij stad Deurne gaan we nog even terugkeren naar dat heerlijk podiummoment en gevoel. IEDEREEN WELKOM vanaf 19u30! (video's bij lees meer!)

 

Conway Najaarsbeurs 2012 (check meer foto's en ons nieuwste demolid bij lees meer of Facebook)

Op zondag 9 september trokken we met de A-demo richting de Heizel in Brussel. Hier was een najaarsbeurs voor snoep, drank en sigaretten die verkocht werden in krantenwinkels en tankstations. Kortom de plaats waar de leveranciers en de winkeliers elkaar ontmoeten. Bedoeling was dat we die dag 3 demonstraties gaven op het evenementenplein tussen Jupiler, Redbull en Pepsi. Onze act bestond uit onze 2 demo’s die we direct na elkaar deden om zo 1 gehele act van 10-tal minuten vol spektakel te brengen. We geven toe, we hadden dit lichtjes onderschat: een demo springen, touwen opnieuw klaarleggen en hopsa, terug opnieuw beginnen is niet van de poes! Gelukkig zijn we niet voor niets vijfvoudig wereldkampioen en waren de demo’s keer op keer van redelijke tot goede kwaliteit.

The Road to Fame...(check movie bij media of bij lees meer)

Bij de start van het nieuwe jaar kregen we telefoon om te vragen of we niet als Belgen en kampioenen in rope skipping wilden deelnemen aan Holland's Got Talent. Een compleet nieuw avontuur en enkelen van de A-demo zagen dit direct zitten, dus deden we mee. Op voorwaarde dat we deze mooie groepsfoto en filmpje van onze act doorstuurden, werden we direct geselecteerd voor de audities (uitgezonden op TV) en mochten we de preselecties overslaan. Uiteraard hadden we een nieuwe act nodig, want je krijgt maar 2 min. om de jury met oa. Dan Karaty te entertainen. Net genoeg brengen, zodat je nog achteraf iets kan tonen, maar toch verassend genoeg zijn dat je de jury kan boeien vanaf de eerste seconde, zodat ze niet afdrukken (waardoor het kan zijn dat je moet stoppen). Charis & Eva zochten naar muziek en kwamen zo bij de ondertussen bekende Bouncedemo terecht. Er werd duchtig en last minute getraind, gefilmd en afgereisd naar Barneveld om ons als kleine Belgen te weren tussen al het Nederlands geweld. Een middagje uit met even wachten in de koude werd beloond met een selectie naar de volgende rond (en we waren niet alleen, want de andere Belgen en rope skippers, DDF) waren voor ons ook al van de partij geweest en werden geselecteerd voor de live shows. 1ste doel is bereikt, niemand afgedrukt en door naar de 2de ronde, op naar het volgende... (maar gaan ze 2 rope skipping acts + 2 Belgen naar de liveshows meenemen....)

 Holland's Got Talent - rope skippers

Did it (again) met flair! (check foto's bij media)             (UPDATE - artikel)

 
De vrienschapsband met de Flair-ladies is goooood. Dit jaar zijn we al voor het 3de jaar op rij mee verantwoordelijk voor het entertainment op het knappe Flairpodium, zodat de shoppende ladies ff kunnen uitrusten en genieten van onze demonstraties rope skipping.
Het A-demoteam van RSC Rivierenhof is ondertussen een weerkerend fenomeen na grote successen tijdens de vorige edities en zorgt de ganse dag voor de springmicrobes. Laene kan wel zijn mannetje staan tussen de 6 vrouwen die hem vergezelden (Anke, Charis, Eva, Joke, Kelly en Laura), maar tussen 83.000 vrouwen had hij een extra mannetje nodig. Zijn wingman was dan ook presentator Ben Roelandts die de ganse dag in goede banen moest leiden tussen de workshops, modeshows, dansacts, rope skippingdemonstraties en optredens (Gene Thomas) door.
2 mannen tussen 83.000 vrouwen, ideale verdeling testosteron - oestrogeen om een lange, toffe dag aan te vatten.
 
5 demonstraties werden er gegeven om de shoppende ladies te entertainen met oa. de spiksplinternieuwe Bouncedemo (die we maakten voor Holland's/Belgium Got Talent) in stoere nieuwe outfits!
 
Hopelijk zijn de Flair-ladies nu ook overtuigd om dat springtouw te pakken en do some Jumping om in conditie te blijven tijdens de wintermaanden.
 
Flair-report FSD '12 (filmpje in afwachting van onze eigen movies van de performances)
 

Doe het opnieuw met flair!

 
Na de geweldige samenwerking van vorig jaar met Flair hebben de Flair-ladies volledig de springmicrobe te pakken. Het A-demo team van RSC Rivierenhof weer na een groot succes van vorig jaar opnieuw gevraagd voor een volledige dag demo's te geven. Onze A-demoskippers waren 's morgens nog maar net geland vanuit Miami of enkele uren later stonden ze al op het Flairpodium hun show te brengen tussen de workshops, modeshows, dansacts en optredens door. 4 demonstraties werden er gegeven om de shoppende ladies te entertainen. Zo bracht de A-demo de Queen"Rivierenhof Rhapsody"demo en hun "In the navy"demo. Hopelijk zijn de Flair-ladies nu ook overtuigd om dat springtouw te pakken en do some Jumping om in conditie te blijven tijdens de wintermaanden.
 
  

Verslag volgt Smile

Rekeningnummer

 

BE71 0682 0913 6269

RSC Rivierenhof

Matheus Corvenstraat 32, 2100 Deurne

Contact

 

Algemene info nodig?

info@rsc-rivierenhof.be

 

Demo nodig?

demo@rsc-rivierenhof.be

 

Decathlon clubkaart

 

Klik op onderstaande link en koppel jou kaart aan onze clubkaart.

Klik hier

Sponsors

 

 

   Stroppa BVBA

 

Like us!

 

Like onze pagina op facebook!

 Like onze pagina op instagram!

   rsc_rivierenhof

Like us!

 

Like onze pagina op facebook!

 Like onze pagina op instagram!

   rsc_rivierenhof

Recente Artikels
Nieuwe website
06/09/2017
Editie 2
01/03/2017
Editie 1
01/03/2017
Democup 2016
16/01/2017
K3 en Rivierenhof
13/01/2017
Trainingskalender 2016 - 2017
01/11/2016
zoeken

© 2019, website powered by Twizzit.com